О Нама


Пољопривредно газдинство породице Миленковић основано је 2015. године у околини Ниша.

Производимо ајвар, осталу слану и слатку зимницу на традиционалан начин. Свој производни програм базирамо на богатој и здравој сировинској основи јужноморавског краја и традиционалној технологији.

Када једном пробате, памтићете тај укус и тражити га поново. Првим залогајем, уочићете разлику од свега што сте до тада пробали. Наш производ продаје сам себе јер је квалитетан, а квалитет увек нађе свој пут до купца.

Данас велике индустрије спремају зимницу где квалитет и укус нису у првом плану, већ покушавају да се приближе што више куповној моћи становништва. Ми се приликом прозводње придржавамо старе и проверене рецептуре где до изражаја долази укус воћа и поврћа, без адитива, вештачких боја и арома или неких индустријских додатака који доприносе количини, али истовремено кваре укус. Процес производње састоји се из низа „финеса“ и појединачних тајни у припреми, укључујући и правовремено додавање зачина и састојака као и време пржења и старински, традиционални начин пастеризације. Одговорно тврдимо да је наша зимница исконтролисана „од њиве до трпезе ”, припремана ручно, на шпоретима на дрва, уз предузете санитарне мере и без билокаквих хемијских додатака. Како је тржиште данас све захтевније, улажемо у квалитет производа континуирано и о њима водимо рачуна, јер само са дугорочним улагањима у квалитет можемо очекивати да придобијемо нове и задржимо старе купце. Квалитет нам је кључан за повећање пословања. зато смо се у потпуности посветили овом послу, одлучни смо да очувамо врхунски квалитет који смо постигли и нећемо учинити ништа што би могло да га угрози.

Слана зимница

Слатка зимница

Сушени производи


Ајвар Торнадо

П.Г. Миленковић

Производња и продаја домаће зимнице

Булевар Николе Тесле 63/16

18000 Ниш, Србија

063 85 23 999

© ТОРНАДО